Lejemålet

Skal jeres virksomhed bo i et nyistandsat og åbent kontorlandskab? Så er de 625 kvadratmeter i Borgergade 24B det perfekte sted for jer. Det åbne kontorlokale har et fantastisk lysindfald fra vinduespartier på begge sider. Loftet har indbyggede lydabsorberende plader, der sørger for en god akustik. Kontorets åbenhed skaber et utal af indretningsmuligheder, der passer til jeres behov uanset virksomhedstype. Der er nemlig masser af plads til både reception, loungeområde og spiseplads. Opgangen er desuden udstyret med to elevatorer, der åbner op direkte ind til kontoret. Toiletfaciliteter og et flot nyt tekøkken til kaffemaskinen, er kontoret også udstyret med. Så kom forbi til en uforpligtende fremvisning og oplev kontorets mange muligheder.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Borgergade. Gaden er beliggende lige om hjørnet fra Kongens Nytorv i Indre Bys pulserende kvarter - med Store Kongensgade til den ene side og Adelgade til den anden side. Livet i et af byens mest attraktive og levende kvarterer bevæger sig i alle retninger. Alt fra de små hyggelige caféer med fransk stemning, til restauranter med international atmosfære. Her finder du samtidig designerbutikker og gallerier, som perler på en snor. Fra Borgergade er der kort gåafstand til Marmorkirken med både bus og metro. Foretrækker du egen bil, er der mulighed for parkering i Jeudans p-hus på Dr. Tværgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       85.938 kr.
Aconto driftsudgifter       18.696 kr.
Aconto energibidrag       7.533 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       112.167 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.031.250 kr.
Aconto driftsudgifter       224.352 kr.
Aconto energibidrag       90.397 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.345.999 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070