Lejemålet

Kom forbi Bredgade 19E og slå dørene op til dit nye kontor på 3. sal. Her får du et nyistandsat og lyst kontor, der kan indrettes efter dine ønsker og visioner. Kontoret har skrå vægge, men de mange vinduer sørger for et godt lysindfald. De 131 kvadratmeter er fordelt over et stort og åbnet kontorlandskab, hvor du og dine kollegaer og medarbejder kan udveksle sparring og idéer. Der er også mulighed for at indrette et afskærmet mødelokale i den ene ende og tekøkken i den anden. Så kunne du godt tænke dig at drive din virksomhed midt i Frederiksstaden? Så kom forbi til en fremvisning, så byder vi på en kop kaffe.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det kommer til at opleve en unik, levende Frederiksstadens-atmosfære. I gadeplan findes alskens unikke butikker, kendte kunsthandlere, hyggelige caféer, gallerier og højbårne restauranter, mens firmaer med format har adresse oppe i etagerne. I bliver dermed en del af et helt særligt nabolag, der også inkluderer Amalienborg, Kastellet og Sankt Annæ Plads. Busser og metro kører i pendulfart ved Marmorkirken lige i nærheden. Er I selvkørende, findes der ledige p-pladser i vores p-huse i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       16.921 kr.
Aconto energibidrag       4.752 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       21.673 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       203.050 kr.
Aconto energibidrag       57.021 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       260.071 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. marts 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070