Lejemålet

Går du og drømmer om at bosætte din virksomhed i en unik og historisk ejendom? Så tag et smut forbi Bredgade 33C – også kendt som Krøyers Atelier. Bliv mødt af 179 lyse, moderniserede kontorkvadratmeter med splinternye egetræsgulve, fordelt på to store åbne kontorer - med plads til ca. 14 medarbejdere. Kontoret giver anledning til både loungeområde og uformel mødestation samt et hyggeligt spiseområde i det afskærmede tekøkken. Dit nye kontor har desuden en tilhørende garderobe og gode toiletfaciliteter. Trods den centrale beliggenhed, er kontoret placeret i et stille og charmerende gårdmiljø – tilbagetrukket fra det susende byliv. Lyder den historiske og attraktive beliggenhed i hjertet af Frederiksstaden, som noget for dig og din virksomhed? Så glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele - kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Marmorkirken og Østerport Station er lige i nærheden, hvor både bus, S-tog og metro kører i pendulfart. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade lige om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       22.688 kr.
Aconto driftsudgifter       4.912 kr.
Aconto energibidrag       2.435 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       30.035 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       272.259 kr.
Aconto driftsudgifter       58.941 kr.
Aconto energibidrag       29.221 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       360.421 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070