Lejemålet

Velkommen til den mondæne beliggenhed på Bredgade 34E. Fra den travle Bredgade træder du og din virksomhed ind i den stille gård, hvor I finder opgangen, der leder jer videre til de 315 kontorkvadratmeter på 3. sal. Jeres nye kontor fordeler sig på ét stort åbent kontorlandskab med plads til mange arbejdsstationer og fleksibel indretning. Her kan I med fordel indtænke loungeområde, uformel mødestation eller spiseområde. Hertil har I entré med garderobe, tre separate rum med plads til mødelokaler og to toiletter. Når sulten melder sig, kan du og dine medarbejdere nyde en bid mad i kontorets eget tekøkken. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele - kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Marmorkirken og Østerport Station er lige i nærheden, hvor både bus, S-tog og metro kører i pendulfart. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade lige om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       44.756 kr.
Aconto energibidrag       3.948 kr.
Aconto driftsudgifter       3.820 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       52.524 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       537.075 kr.
Aconto energibidrag       47.370 kr.
Aconto driftsudgifter       45.837 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       630.282 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. april 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070