Lejemålet

Der er mange fordele ved at flytte sin virksomhed ind i hjertet af København. Det er blandt andet nemt for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere at komme til og fra. Og så bidrager de flotte omgivelser til fortællingen om netop din virksomhed. Træd indenfor her på Bredgade 35C, hvor du og dine medarbejdere får et kontor på hele 336 kvadratmeter med egen indgang – fordelt i to plan. Kontoret ligger tilbagetrukket i et charmerende orangemalet gårdmiljø, som sender tankerne tilbage til de historiske københavnske byhuse. Du kan med fordel indtænke et åbnet kontorlandskab med plads mange arbejdsstationer, enkeltmandskontorer, mødelokale og loungeområde. Desuden har kontoret et hyggeligt tekøkken på hver etage og to toiletter – det ene med bad. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 5.122 pr. md. Lyder det som noget for dig? Så lad os vise frem.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele - kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Marmorkirken og Østerport Station er lige i nærheden, hvor både bus, S-tog og metro kører i pendulfart. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade lige om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       46.620 kr.
Aconto driftsudgifter       3.807 kr.
Aconto energibidrag       4.968 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       55.395 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       559.440 kr.
Aconto driftsudgifter       45.685 kr.
Aconto energibidrag       59.610 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       664.735 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. juni 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070