Lejemålet

Stop op ud foran nummer 65 i travle Bredgade og drej ind i den stille gård, hvor I finder opgangen, der leder til 289 lyse kvadratmeter på 2. sal. Er I en mindre virksomhed med omkring 15-20 medarbejdere, der søger efter et unikt lejemål med mange indretningsmuligheder, er I kommet til det rette sted. Kvadratmeterne fordeler sig på en række rum i forskellige størrelser, som kan bruges til både enkeltmandskontorer, til delekontorer og mødelokaler, alt efter behov. Fra stort set alle rum er der et fint udsyn til gården og til de øvrige etager i den smukke, gule palæejendom. Kom forbi og indsnus atmosfæren i gaden, i gården og i lokalet. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye kontor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele - kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Marmorkirken og Østerport Station er lige i nærheden, hvor både bus, S-tog og metro kører i pendulfart. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade lige om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       42.300 kr.
Aconto energibidrag       8.336 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       50.636 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       507.600 kr.
Aconto energibidrag       100.031 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       607.631 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070