Lejemålet

Åbn dørene op til Bredgade 65A og oplev det lyse indgangsparti. Kontoret er perfekt til virksomheden, der søger et unikt lejemål med mange indretningsmuligheder. De 162 kvadratmeter fordeler sig på tre store rum og et gangareal, hvor der med fordel kan indrettes en uformel mødestation eller et loungeområde. Kontoret har desuden et lyst og stemningsfyldt køkken – med både opvaskemaskine og køleskab samt gode toiletfaciliteter. Trods den centrale beliggenhed, er kontoret placeret i en stille baggård – ugeneret af det ellers pulserende byliv. Er du i bil? Så har du mulighed for at leje en p-plads lige om hjørnet. Kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne midt i mondæne Frederiksstaden. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Ejendommen er beliggende i Bredgade, og i det meget attraktive område i Frederiksstaden med Amalienborg, Kongens Nytorv, Esplanaden og Kongens Have som naboer. Bredgade er kendt for sine historiske gamle bygninger, den særlige stemning og som en pulserende gade med format i indre by - med et rigt udbud af butikker, kunsthandlere, auktionshuse og restauranter. Ejendommen ligger i gåafstand til et bredt udvalg af offentlig transport.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       20.588 kr.
Aconto energibidrag       2.592 kr.
Aconto driftsudgifter       4.992 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       28.172 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       247.050 kr.
Aconto energibidrag       31.104 kr.
Aconto driftsudgifter       59.903 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       338.057 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070