Lejemålet

Er du på udkig efter kontor i Indre By? Hvor du og dine kollegaer altid er tæt på både kunder og samarbejdspartnere? Så slå et smut forbi mondæne Frederiksstaden. I baghuset på Bredgade 65A finder du den smukke, gule palæejendom, hvor du og din virksomhed på 3. sal får 160 kontorkvadratmeter. Lokaler er der tre af, hvor du med fordel kan indrette et mødelokale. Desuden har lejemålet fine nye gulve, pænt nyt tekøkken, entré med garderobe, stort depot/teknikum samt toiletfaciliteter. Dit nye kontor er placeret i en stille baggård - perfekt til dig som ønsker en central, men samtidig rolig beliggenhed. Lyder det som noget for din virksomhed? Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det kommer til at opleve en unik, levende Frederiksstadens-atmosfære. I gadeplan findes alskens unikke butikker, kendte kunsthandlere, hyggelige caféer, gallerier og højbårne restauranter, mens firmaer med format har adresse oppe i etagerne. I bliver dermed en del af et helt særligt nabolag, der også inkluderer Amalienborg, Kastellet og Sankt Annæ Plads. Busser og metro kører i pendulfart ved Marmorkirken lige i nærheden. Er I selvkørende, findes der ledige p-pladser i vores p-huse i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       16.667 kr.
Aconto driftsudgifter       5.000 kr.
Aconto energibidrag       2.080 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       23.747 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       200.000 kr.
Aconto driftsudgifter       60.000 kr.
Aconto energibidrag       24.960 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       284.960 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. september 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070