Lejemålet

Gå gennem den nyrenoverede port med elegante stukdekorationer og klassiske farvekombinationer, som allerede giver dig, dine medarbejdere og ikke mindst dine kunder en forsmag på, hvad der venter forude. Træd indenfor i dit nye store herskabelige lejemål dekoreret med stuk, høje paneler og pejs. Her får du og dine medarbejdere 380 kvadratmeter med højt til loftet – både i mål og tanke. Alt sammen med rig mulighed for at indrette rum, mødelokaler og kontorer efter behov. I køkkenet kan du og dine medarbejdere spise frokost eller sludre over en kop kaffe. Alle lejemålets lokaler blev totalrenoveret i 2015 hvor der er opsat nyt køkken og toilet med badfaciliteter. Der er netop blevet istandsat vinduer og facade på ejendommen. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr.4.093 pr. md.

Hent prospekt

Området

Ejendommen er beliggende i Bredgade, og i det meget attraktive område i Frederiksstaden med Amalienborg, Kongens Nytorv, Esplanaden og Kongens Have som naboer. Bredgade er kendt for sine historiske gamle bygninger, den særlige stemning og som en pulserende gade med format i indre by - med et rigt udbud af butikker, kunsthandlere, auktionshuse og restauranter. Ejendommen ligger i gåafstand til et bredt udvalg af offentlig transport.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       44.333 kr.
Aconto driftsudgifter       10.998 kr.
Aconto energibidrag       5.978 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       61.309 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       532.000 kr.
Aconto driftsudgifter       131.974 kr.
Aconto energibidrag       71.736 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       735.710 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070