Lejemålet

Der er noget særligt over et ægte pakhusmiljø. Specielt når det som på Dampfærgevej 21-23 ligger tæt på vandet, og engang fungerede som lager for eksotiske krydderier. I dag er bygningen forvandlet til et lyst, moderniseret pakhus med højloftede kvadratmeter, fine trægulve, sprossede store vinduespartier, elevator, terrasse, tekøkken, udsigt til havnebassinet og meget mere. Lejemålet byder på et hav af indretningsmuligheder – kun fantasien sætter grænser. Lejemålet er vist med tilvalg, som ikke er standardindretning. Visualiseringerne er til inspiration for at vise hvilket potentiale dette fantastiske pakhus rummer. Stort, åbent kontormiljø, enkeltmandskontorer, mødelokaler, eller flere kontorer? Du bestemmer. I kælderen finder I desuden ejendommens kantine, som hver dag serverer delikat frokost samt omklædning og badefaciliteter. Skal din virksomhed huse det ene af de to bevaringsværdige tvillingepakhusene på Dampfærgevej? Så lad os byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Er I på udkig efter et sted med stil og stemning til din virksomhed? Så kig forbi Dampfærgevej, der løber parallelt med Amerikakaj. Mærk suset fra dengang skibe langvejsfra lagde til ved kajen. Tungt lastede med varer fra hele verden. I dag står de historiske pakhuse lige så stemningsfulde som dengang. Nyrenoverede og udstyret med alt, hvad den moderne virksomhed efterspørger. På Dampfærgevej får I central beliggenhed med kun få minutter til Østerport St., den nye bydel Nordhavnen og Indre By. Dampfærgevej byder på alt fra restauranter, butikker, caféer og rigtig gode parkeringsmuligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       183.317 kr.
Aconto energibidrag       19.841 kr.
Aconto driftsudgifter       49.064 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       252.222 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       2.199.800 kr.
Aconto energibidrag       238.096 kr.
Aconto driftsudgifter       588.770 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       3.026.666 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070