Lejemålet

Velkommen til dit nye kontor på Dampfærgevej nr. 3, der strækker sig over 185 kvadratmeter. Her får du og din virksomhed et kontor med charmerende pakhus-stemning, højt til loftet og store klassiske vinduespartier med skønt lysindfald. Lejemålet byder på fleksibel indretning med plads til mange arbejdsstationer, fordelt på et stort og åbent kontorlandskab. Hertil er der et separat lokale, hvor du med fordel kan indtænke møderum. Når sulten melder sig, kan frokosten nydes i lejemålets tekøkken, hvor I har mulighed for at indrette spiseområde. Kontoret har desuden en entré med garderobe og to toiletter – det ene med bad. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Er I på udkig efter et sted med stil og stemning til din virksomhed? Så kig forbi Dampfærgevej, der løber parallelt med Amerikakaj. Mærk suset fra dengang skibe langvejsfra lagde til ved kajen. Tungt lastede med varer fra hele verden. I dag står de historiske pakhuse lige så stemningsfulde som dengang. Nyrenoverede og udstyret med alt, hvad den moderne virksomhed efterspørger. På Dampfærgevej får I central beliggenhed med kun få minutter til Østerport St., den nye bydel Nordhavnen og Indre By. Dampfærgevej byder på alt fra restauranter, butikker, caféer og rigtig gode parkeringsmuligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       30.062 kr.
Aconto energibidrag       3.777 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       33.839 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       360.750 kr.
Aconto energibidrag       45.328 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       406.078 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070