Lejemålet

På Dampfærgevej 8 finder du et prægtigt pakhus, der som et af de eneste kan føre sin historie helt tilbage til Nordhavnens begyndelse. I dag står det historiske pakhuse lige så stemningsfuld som dengang. Nyrenoveret og udstyret med alt, hvad den moderne virksomhed efterspørger. Uden på er det smukt og smykket med relieffer. Indvendigt er det lækkert og rummeligt. Tag trappen eller elevatoren op på 1. sal, hvor store rum i ægte pakhusstil åbner sig. Her får I både et stort åbent og lyst kontorlandskab med plads til et flere arbejdsstationer samt mindre kontorer og mødelokaler. Derudover får I et lækkert køkken, hvor I kan nyde en bid mad eller vende dagens begivenheder. Hvis I har brug for P-pladser, kan de tilkøbes i Jeudans P-hus på Amerika Plads. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Er I på udkig efter et sted med stil og stemning til din virksomhed? Så kig forbi Dampfærgevej, der løber parallelt med Amerikakaj. Mærk suset fra dengang skibe langvejsfra lagde til ved kajen. Tungt lastede med varer fra hele verden. I dag står de historiske pakhuse lige så stemningsfulde som dengang. Nyrenoverede og udstyret med alt, hvad den moderne virksomhed efterspørger. På Dampfærgevej får I central beliggenhed med kun få minutter til Østerport St., den nye bydel Nordhavnen og Indre By. Dampfærgevej byder på alt fra restauranter, butikker, caféer og rigtig gode parkeringsmuligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       65.049 kr.
Aconto vand       313 kr.
Aconto driftsudgifter       12.685 kr.
Aconto energibidrag       5.349 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       83.396 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       780.584 kr.
Aconto vand       3.751 kr.
Aconto driftsudgifter       152.216 kr.
Aconto energibidrag       64.193 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.000.744 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. november 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Få inspiration i vores showroom i Bredgade

Som kunde i Jeudan inviteres du indenfor i en inspirerende verden og til gratis dialog og et realitetstjek på dine muligheder. Også dem du ikke selv kan tænke dig til.

Se mere her

Nyt kontor? Dette skal du være opmærksom på

Leder du efter nye kontorlokaler? Eller skal du til at indrette dit kontor på ny? Så hjælper vi dig gerne på rette vej. Der er nemlig flere ting, du skal være opmærksom på og overveje, før du vælger dine nye kontorlokaler og før du indretter dem.

Indretning af nyt kontorlokale
Kontakt os på: 7010 6070