Lejemålet

Drømmer du om at bosætte din virksomhed i mondæne Frederiksstaden? Hvor du og dine medarbejdere altid er tæt på kunder såvel som samarbejdspartnere? Så er den fredet ejendom på Dronningens Tværgade 7 måske noget for dig. Tag trappen eller elevatoren op til 1. sal, og bliv mødt af 372 lyse, højloftede og veldisponeret kontorkvadratmeter med flot sildebensparket. Dit nye kontor byder på et hav af indretningsmuligheder - den perfekte kombination af enkeltmandskontorer og storrumskontorer – med rig mulighed for at indrette separate mødelokaler og et stort loungeområde. Hertil har kontoret både tekøkken med plads til spiseområde, garderobe, arkivrum, to toiletter og elevator. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Dronningens Tværgade. Gaden er beliggende i smørhullet mellem Bredgade og Store Kongensgade – i hjertet af Frederiksstaden. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og metro er lige i nærheden, men foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans p-hus i gården.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       55.725 kr.
Aconto energibidrag       4.867 kr.
Aconto driftsudgifter       6.417 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       67.009 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       668.700 kr.
Aconto energibidrag       58.404 kr.
Aconto driftsudgifter       77.004 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       804.108 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet kan overtages momsfrit efter aftale
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070