Lejemålet

Drømmer du om at åbne din lille virksomhed, klinik eller butik i Egedal Centret? Så kom forbi og kig på de fine lokaler, der er fordelt på et åbent kontor og to mindre kontorer med tilhørende te-køkken. Indtil 31. maj 2020 får du lokalerne til en særlig kampagnepris. Den første måneds husleje gratis, og desuden får du 100 kroner i rabat per m² det første år, hvor kvadratmeterprisen lander på 650 kroner. Har du opsigelsesvarsel på det lejemål, du flytter fra, giver vi dig rabat svarende til lejen på dit nuværende lejemål – dog ikke over seks måneders leje. Du bliver samtidig obligatorisk medlem af den aktive centerforening, hvilket er en årlig udgift på 16.860 kroner. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og byder på et hav af indkøbs- og shoppingmuligheder. Centret tilbyder en kombination af butikker, offentlige og private kontorer samt restaurationer. Det er nemt at komme til, uanset om du er med tog, bus eller i bil. Du er mindre end 2 minutters gang fra S-station eller busstoppested til Centergaden. Er du i bil? Så har du 1400 gratis parkeringspladser til din rådighed. Egedal Centret har en aktiv centerforening, som man har pligt til at være medlem af. Kontingentet udgør i 2019 kr. 16.860,- årligt ekskl. moms og betales direkte til Centerforeningen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       8.721 kr.
Aconto vand       161 kr.
Aconto driftsudgifter       2.509 kr.
Aconto energibidrag       1.275 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       12.666 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       104.650 kr.
Aconto vand       1.932 kr.
Aconto driftsudgifter       30.107 kr.
Aconto energibidrag       15.295 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       151.984 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070