Lejemålet

Er du på udkig efter lokaler til nyt kontor, klink eller anden praksis? Så er Egedal Centret 53A måske noget for dig. Tag trappen op til 1. sal og følg svalegangen hen til dit nye lejemål. Bliv mødt af 60 lyse og rummelige kvadratmeter – fordelt på fire lokaler. Her får du entré med et nyere kaffespot, toiletfaciliteter samt fin udsigt til Midtertorvet – hvor du vil opleve Egedals pulserende byliv. Muligheder er der mange af, og der kan derfor med fordel indrettes efter behov – alt fra reception og/eller venteværelse til din klink til et separat mødelokale til idéudveksling med kollegaerne. Du bliver samtidig obligatorisk medlem af den aktive centerforening, hvilket er en årlig udgift på 17.220 kroner. Kan du se dig selv bosætte din virksomhed her? Så glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og har i mange år været byens mest velbesøgte og populære indkøbsmekka. Centret tilbyder en kombination af butikker, offentlige og private kontorer samt restaurationer. Centret ligger lige op ad S-togsstationen, og der er gode muligheder for både offentlig og privattrafik, med Frederikssundsvejen få hundrede meter væk. Ved centret er desuden gode parkeringsmuligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       3.750 kr.
Aconto driftsudgifter       979 kr.
Aconto energibidrag       751 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       5.480 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       45.000 kr.
Aconto driftsudgifter       11.743 kr.
Aconto energibidrag       9.015 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       65.758 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. maj 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070