Lejemålet

Nu kan dig og din virksomhed få kontor i et af de mest eftertragtede områder i Stenløse, Egedal Centret. Måske bor du i nærområdet, som Måløv eller Frederikssund? Og måske er du selvstændig med en mindre virksomhed? Så er lokalet ideelt for dig. Her får du 70 funktionelle kvadratmeter med et godt lysindfald og eget tekøkken med plads til spisekrog. Kontoret er beliggende på 1. sal, hævet over torvet, hvor glade besøgende hver dag foretager deres indkøb. Det giver gode muligheder for nye bekendtskaber i form af samarbejdspartnere, kunder og leverandører. Benytter man indgang G på bagsiden af bygningen, er der niveaufri adgang til kontoret. Som erhvervsdrivende i Egedal Centret betales et årligt bidrag til centerforeningen. Kom forbi til en fremvisning så byder vi på en kop kaffe.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og byder på et hav af indkøbs- og shoppingmuligheder. Centret tilbyder en kombination af butikker, offentlige og private kontorer samt restaurationer. Desuden er det nemt at komme til, uanset om du er med tog, bus eller i bil. Det kræver nemlig mindre end 2 minutters gang fra S-station eller fra busstoppested til Centergaden. Foretrækker du egen bil? Så har du hele 1400 gratis parkeringspladser til din rådighed. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       5.200 kr.
Aconto energibidrag       665 kr.
Aconto driftsudgifter       1.154 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       7.019 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       62.400 kr.
Aconto energibidrag       7.980 kr.
Aconto driftsudgifter       13.845 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       84.225 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070