Lejemålet

Drømmer du om et stort kontor i Roskilde? På Elisagårdsvej 5 får du hele 859 kvadratmeter og desuden en fremragende udsigt, der måske er Roskildes bedste. Tag elevatoren eller trappen op på 2. sal. Træd indenfor i det første store åbne lokale, som ud over entré, kan indrettes som møde- eller loungeområde. Fra entréen har du og dine medarbejdere adgang til 3 åbne og lyse kontorlandskaber med udsigt til fjorden og Roskilde midtby, hvor domkirkens pragtfulde røde teglstenskatedral og slanke spir kan ses. Lokalerne kan I indrette med kontorpladser – her er plads til minimum 60 medarbejdere. Og går du med andre drømme for de fine lokaler? – Så er der desuden mulighed for at indrette dem til klinik eller anden brug indenfor sundhedssektoren. Med til det lejemålet hører blandt andet 4 toiletter, hvor ét er handicap-toilet, ligesom I får et køkken og masser af garderobeplads. Må vi byde indenfor på Elisagårdsvej? Så kontakt os i dag.

Hent prospekt

Området

Lige siden vikingerne indtog Roskilde, har der været en livlig handel i byen. I dag er sølvmønterne skiftet ud med kreditkort, og indkøbene foretages i det store udbud af butikker, som byen byder på. Primært i byens hovedgader og i shoppingcenteret RO’s Torv. Elisagårdsvej ligger i et logistisk kardinalpunkt i forhold til handlen i byen. Tæt ved den store indfaldsvej, Københavnsvej, der som en hovedpulsåre forbinder motorvejen med centrum. Lige på grænsen mellem industri og handelsby med kort afstand til offentlige transportmidler. Der vil være mulighed for at leje p-pladser på ejendommens parkeringsareal. De perfekte omgivelser til at plante dit nye kontormiljø.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       64.425 kr.
Aconto driftsudgifter       9.523 kr.
Aconto energibidrag       10.764 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       84.712 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       773.100 kr.
Aconto driftsudgifter       114.277 kr.
Aconto energibidrag       129.167 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.016.544 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070