Lejemålet

Skal din virksomhed bo i en moderne kontorejendom, hvor der altid er parkeringspladser nok til dine medarbejdere og gæster? Hvor dine medarbejdere nemt kan komme til og fra – uanset om de bor i København eller andre steder på Sjælland? Så lad os vise frem her på Engager. Kontoret er på 244 kvm. beliggende i skøn kontorejendom. Her er storrumskontorer, men også mindre lokaler, som giver rum til fordybelse. Kontoret har eget tekøkken, et godt lysindfald og et væld af indretningsmuligheder, så du ikke er nødsaget at flytte kontor, hvis du skal skalere op eller ned. Har din virksomhed brug for ekstra lagerplads, er det muligt at leje det i ejendommens kælder. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Engager. Et driftigt og fuldt udbygget erhvervsområde i Brøndby med godt naboskab, gode transportmuligheder til og fra og plads til store virksomhedsdrømme. Lad os starte med naboskabet. Området er kendt for sine mange veletablerede virksomheder, som blandt andet tæller en stor enterprisevirksomhed, en bilforhandler, en vinbutik og mange flere. Og med Holbækmotorvejen 5 minutter herfra, forstår man godt, hvorfor området er attraktivt at drive forretning i. Buslinjen kører næsten lige til hoveddøren, og Brøndbyvester Station forbinder området med resten af Hovedstadens jernbanenet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       13.217 kr.
Aconto energibidrag       1.957 kr.
Aconto driftsudgifter       2.704 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       17.878 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       158.600 kr.
Aconto energibidrag       23.484 kr.
Aconto driftsudgifter       32.452 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       214.536 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070