Lejemålet

Skal din virksomhed bo i en moderne kontorejendom, hvor der altid er parkeringspladser nok til dine medarbejdere og gæster? Hvor dine medarbejdere nemt kan komme til og fra – uanset om de bor i København eller andre steder på Sjælland? Så lad os vise frem her på Engager. Kontoret er på 244 kvadratmeter beliggende i en skøn kontorejendom. Her er storrumskontorer, men også mindre lokaler, som giver rum til fordybelse. Kontoret har eget tekøkken, et godt lysindfald og et væld af indretningsmuligheder, så du ikke er nødsaget at flytte kontor, hvis du skal skalere op eller ned. Har din virksomhed brug for ekstra lagerplads, er det muligt at leje det i ejendommens kælder. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Engager. Et driftigt og fuldt udbygget erhvervsområde i Brøndby med godt naboskab, gode transportmuligheder til og fra og plads til store virksomhedsdrømme. Lad os starte med naboskabet. Området er kendt for sine mange veletablerede virksomheder, som blandt andet tæller en stor enterprisevirksomhed, en bilforhandler og en vinbutik. Og med Holbækmotorvejen og dagligvarebutikker 5 minutter herfra, forstår man godt, hvorfor området er attraktivt at drive forretning i. Buslinjen kører næsten lige til hoveddøren, og forbinder området med Hovedstadens jernbanenet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       13.886 kr.
Aconto energibidrag       1.920 kr.
Aconto driftsudgifter       2.706 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       18.512 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       166.629 kr.
Aconto energibidrag       23.038 kr.
Aconto driftsudgifter       32.474 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       222.141 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070