Lejemålet

Har din virksomhed brug for at bo på en adresse, hvor der er plads til at skalere op og ned, uden at skulle flytte? Et sted, hvor der altid er plads til at parkere den firhjulede lige uden for døren? Og så endda til en konkurrencedygtig pris? Så er Engager 2-4 måske lige noget for dig? Lejemålet er på 234 lyse og renoverede kvadratmeter, som fordeler sig på kontorlokaler i forskellige størrelser. Her er både plads til åbne kontorlandskaber, mødelokale og enkeltmandskontorer. Lige nu kan vi tilbyde en introduktionsrabat på de første 18 måneder til 11.700 kr. pr. måned ekskl. moms, herefter er lejen 12.675 kr. pr. måned ekskl. moms. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Engager. Et driftigt og fuldt udbygget erhvervsområde i Brøndby med godt naboskab, gode transportmuligheder til og fra og plads til store virksomhedsdrømme. Lad os starte med naboskabet. Området er kendt for sine mange veletablerede virksomheder, som blandt andet tæller en stor enterprisevirksomhed, en bilforhandler og en vinbutik. Og med Holbækmotorvejen og dagligvarebutikker 5 minutter herfra, forstår man godt, hvorfor området er attraktivt at drive forretning i. Buslinjen kører næsten lige til hoveddøren, og forbinder området med Hovedstadens jernbanenet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       12.675 kr.
Aconto driftsudgifter       2.595 kr.
Aconto energibidrag       1.841 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       17.111 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       152.100 kr.
Aconto driftsudgifter       31.143 kr.
Aconto energibidrag       22.094 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       205.337 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. marts 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070