Lejemålet

Er du på udkig efter nyt kontor i Indre By, så stop op foran den fine bygning på Esplanaden. Træd ind gennem den brede port, og bliv mødt af de charmerende gule bygninger og et stort, rummeligt gårdmiljø. Herfra kan du tage trappen eller elevatoren op til 1. sal, hvor dit nye kontor på 327 kvadratmeter er beliggende - fordelt på et åbent kontorlandskab. Her kan du indrette et væld af arbejdsstationer, spisepladser og/eller loungeområde. Mulighederne er mange. Desuden har dit nye kontor tekøkken, teknikum, to toiletter samt et ekstra rum, hvor du med fordel kan indtænke mødelokale. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Vi glæder os til at byde velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Esplanaden. I nærområdet møder du palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Med lejemål midt i den eftertragtede Frederiksstaden, bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Kastellet og Toldboden. Desuden er der et hav af transportmuligheder – busser kører i pendulfart om gadehjørnet, mens Østerport Station og Marmorkirken Metrostation ligger en kort slentretur derfra. Er du selvkørende, kan du finde ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       46.325 kr.
Aconto energibidrag       3.535 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       49.860 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       555.900 kr.
Aconto energibidrag       42.417 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       598.317 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070