Lejemålet

Få trin bagom det herskabelige Esplanaden findes en baggård. En baggård så fin og hyggelig at den snildt kan fungere som en fornøjelig forsmag på det lyse og rummelige kontor, der nu kan blive dit. Tag elevatoren eller trappen op til 2. sal og slå dørene op. Her møder du hele 786 effektive kvadratmeter, der byder på rum i varierende størrelser, aflukkede mødelokaler, toiletfaciliterer (herunder handicaptoilet) samt to tekøkkener. Lokalerne, der tidligere har huset en bilfabrik, er nu totalt istandsatte – men efterlader sig store åbne rum med pæne trægulve og et fantastisk lysindfald. Lejemålet er udstyret med Combiwalls, der gør det muligt at tilpasse rummenes størrelse, udtryk og funktion lige efter dine ønsker. Desuden er kontorets lofter monteret med diskret akustikpuds – en løsning, der modvirker genklang uden at gå på kompromis med rummets visuelle udtryk. Mangler du et sted at stille bilen, er der mulighed for tilkøb af parkeringsplads i ejendommen. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Bestil en fremvisning og lad os byde dig indenfor

Hent prospekt

Området

Velkommen til Esplanaden. I nærområdet møder du palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Med lejemål midt i den eftertragtede Frederiksstaden, bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Kastellet og Toldboden. Desuden er der et hav af transportmuligheder – busser kører i pendulfart om gadehjørnet, mens Østerport Station og Marmorkirken Metrostation ligger en kort slentretur derfra. Er du selvkørende, kan du finde ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       144.100 kr.
Aconto energibidrag       7.138 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       151.238 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.729.200 kr.
Aconto energibidrag       85.655 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.814.855 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 15. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070