Lejemålet

Er du til fællesskab med andre mindre virksomheder og iværksættere i den kreative del af byen? Så er Esromgade 15 måske noget for dig. I dag danner ejendommen rammerne om et levende miljø for virksomheder og mennesker med energi og entusiasme, såsom højtalervirksomheden Soundboks. Her er kontorer og værksteder, rå, men elegante fællesarealer, hvor folk mødes og samles om det hyggeligt cafeliv i gården. Tænk co-working på det grønne Nørrebro med en helt central beliggenhed tæt på Nørrebro Station og Nørrebroparken og masser af plads til cykler i gården.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Esromgade 15 der ligger i et grønt boligområde på det centrale Nørrebro, tæt på Nørrebro St. og Nørrebroparken. Den renoverede fabrik rummede engang manufakturhus for Daells Varehus, nu danner den de inspirerende rammer for iværksættere, værksteder, mindre virksomheder og up-start virksomheder – og en helt unik atmosfære. Der er energi og entusiasme på alle etager, der er snak i sofaerne på fællesarealerne, og der er højt til loftet i det levende gårdmiljø . Desuden har stedets sin helt egen café. Kom forbi, mærk stemningen og se nærmere på mulighederne på Nørrebro.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       6.271 kr.
Aconto energibidrag       354 kr.
El-forbrug       400 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       7.025 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       75.251 kr.
Aconto energibidrag       4.246 kr.
El-forbrug       4.800 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       84.297 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. oktober 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070