Lejemålet

Er du til co-working, hvor du har dit eget kontor, men deler gode timer og inspirerende omgivelser med andre? Så kom forbi Esromgade 15, der ligger midt i en herlig grøn oase på Nørrebro. Kontorerne danner rammerne for kreative og ekspansive virksomheder, såsom højtalervirksomheden Soundboks. Kontorerne er ikke verdens største, men store idéer er der rigelig plads til. Og dem behøver du ikke kun få ved bordet i kontoret. Esromgade 15 har nemlig fået sin helt egen café ud til det hyggelige gårdmiljø. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Esromgade 15 der ligger i et grønt boligområde på det centrale Nørrebro, tæt på Nørrebro St. og Nørrebroparken. Den renoverede fabrik rummede engang manufakturhus for Daells Varehus, nu danner den de inspirerende rammer for iværksættere, værksteder, mindre virksomheder og up-start virksomheder – og en helt unik atmosfære. Der er energi og entusiasme på alle etager, der er snak i sofaerne på fællesarealerne, og der er højt til loftet i det levende gårdmiljø . Desuden har stedets sin helt egen café. Kom forbi, mærk stemningen og se nærmere på mulighederne på Nørrebro.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       5.298 kr.
Aconto energibidrag       293 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       5.591 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       63.570 kr.
Aconto energibidrag       3.518 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       67.088 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. december 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070