Lejemålet

Velkommen i Københavns historiske Stræder. Her ligger en gammel bydel, hvor historiens vingesus giver genlyd i gaderne. Farvergade har fået sit navn efter det farveri, som kong Frederik den 2. opførte i år 1560, og som anses som værende en af de første industrivirksomheder i landet. Og nu kan din virksomhed rykke ind midt i det hele. Tag elevatoren op til 5. sal og træd direkte ind i dit nye kontor med plads til alle dine idéer og behov. Planløsningen er semiåben, hvilket skaber god fleksibilitet i forhold til indretningen, uanset om du ønsker storrums- og enkeltmandskontorer, lounge og mødelokaler. Kontoret istandsættes med nye gulve, akustiklofter og nyt tekøkken, men med mulighed for, at du kan sætte dit eget præg. Desuden er der mulighed for frokostordning i Farvergade 17, lige på den anden side af gaden. Vær opmærksom på at visualiseringen af kontoret er på 2. sal. Der er skrå vægge på 5. sal.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Farvergade, Kompagnistræde, og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand og Rådhuspladsen, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       61.742 kr.
Aconto energibidrag       7.214 kr.
Aconto driftsudgifter       13.514 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       82.470 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       740.900 kr.
Aconto energibidrag       86.570 kr.
Aconto driftsudgifter       162.173 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       989.643 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. april 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070