Lejemålet

Drømmer du om den helt rigtige placering til dine undervisningslokaler? Med alt inden for gåafstand og Indre Bys pulserende byliv i baghaven? Så er Fiolstræde 44 måske noget for dig. Tag trappen eller elevatoren op til 4. sal, og bliv mødt af 610 lyse og effektive kvadratmeter. Her får du fem store rum, hvor du har plads til mange undervisningsborde og god vægplads til ophæng af tavler. Hertil har dit nye lejemål tekøkken, badefaciliteter og hele seks toiletter, hvoraf det ene er handicaptoilet. Mangler du inspiration til indretningen, så hjælper vi gerne med det. Det er desuden muligt at få lagt nye trægulve mod et beløb. Lyder det som noget for dig? Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 7.137 pr. md. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt. NB! Lejemålet er momsfritaget og kan kun anvendes til undervisning.

Hent prospekt

Området

Velkommen til hyggelige og pulserende Fiolstræde. Gaden ligger midt i hjertet af shopping-ivrige København, hvor både butikker, caféer og restauranter ligger som perler på en snor. Herfra er der ikke langt til Nørreport St., hvor både bus, tog og metro kører i pendulfart. Fra Fiolstræde er der kort til det hele: Latinerkvarterets hyggelige stræder, TorvehallerneKBHs lækkerier, Kongens Have og Ørstedsparkens grønne områder. Desuden kræver det kun en slentretur til byens to største handelsgader - Strøget og Købmagergade. Den perfekte placering til virksomheden, der ønsker at have fingeren på byens puls.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       87.990 kr.
Aconto energibidrag       6.387 kr.
Aconto driftsudgifter       21.649 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       116.026 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.055.882 kr.
Aconto energibidrag       76.643 kr.
Aconto driftsudgifter       259.785 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.392.310 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070