Lejemålet

Er du på udkig efter et roligt kontor i hjertet af København? Hvor der er plads til op mod 11 arbejdsstationer? Og hvor du og dine medarbejdere altid er tæt på både kunder og samarbejdspartnere? Så er Fredericiagade 15B måske det perfekte kontor for din virksomhed. Kontoret er på hele 153 lyse og veldisponerede kvadratmeter, som fordeler sig på tre kontorlokaler, et mødelokale, separat tekøkken, toilet- og badefaciliteter. Vægge og lofter er hvidmalede, mens gulve er mørke og varme. De perfekte nuancer for at skabe et indbydende kontor. Kontoret beliggende ud til ejendommes charmerende gårdmiljø - tilbagetrukket fra det pulserende byliv. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Så lad os vise frem.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Frederiksstaden, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor på den eftertragtede Fredericiagade bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Busser og metro er lige i nærheden, men foretrækker du og dine medarbejdere egen bil, er der p-pladser i Jeudans parkeringsanlæg i Dronningens Tværgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       22.797 kr.
Aconto energibidrag       2.028 kr.
Aconto driftsudgifter       2.837 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       27.662 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       273.564 kr.
Aconto energibidrag       24.332 kr.
Aconto driftsudgifter       34.039 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       331.935 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070