Lejemålet

En fremragende udsigt gør intet skidt for arbejdsglæden. Tværtimod. Og en god udsigt er netop, hvad der kendetegner kontorlokalerne på Frederiksborggade 43. Følg gaden til den sidste bygning inden Dronning Louises Bro, og tag herefter trappen til første sal. Her venter der et skønt kontor på næsten 300 kvadratmeter, hvor der er plads til ca. 20 af dine medarbejdere. I kan fordele jer på pladserne i de alt 5 kontorrum, og når det er tid til frokost, kan I indtage den i kontorets store spiserum, der støder op til køkkenet. Eller hvad med at tage den med ud til Sortedams eller Peblinge Sø, når solen skinner og vejret tillader det? Med en beliggenhed helt ud til søerne er muligheden der i hvert fald. Skal kontoret med et af Indre Bys bedste udsigter danne rammerne for din virksomhed? Så kontakt os i dag.

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter det helt rigtige kontor med plads til at udfolde sig i Indre By? Og med en beliggenhed, så det er en fornøjelse for både dig og dine kunder at komme på besøg? Så tag et smut forbi Frederiksborggade og mærk stemningen. Lige om hjørnet fra din hoveddør finder du Nørreport St., hvor både bus, tog og metro kører. Dit nye kontor er nemt at komme til, men måske en smule sværere at komme fra, da I vil have TorvehallerneKBH, Søerne, caféer og områdets pulserende byliv i baghaven, der kan give lyst til at gå på opdagelse.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       42.830 kr.
Aconto energibidrag       3.120 kr.
Aconto driftsudgifter       5.887 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       51.837 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       513.960 kr.
Aconto energibidrag       37.440 kr.
Aconto driftsudgifter       70.640 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       622.040 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her

Vilkår der er til at regne med

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her
Kontakt os på: 7010 6070