Lejemålet

Frederiksgade 7 ligger med udsigt over Frederiksstadens tagrygge og direkte til Marmorkirkens nye metro. Ejendommen er opført i 1884 for bankdirektør C. F. Tietgen af arkitekt Ferdinand Meldahl, som et led i finansieringen af Frederiks Kirken. Træd indenfor på 4. sal, hvor du udover den unikke udsigt, får 320 smukke kontorkvadratmeter til virksomheden, der efterspørger moderne faciliteter med et strejf af klassisk elegance. Du har mulighed for at indrette lejemålet med både individuelle- og storrumskontorer. Tekøkken og toiletter er opgraderet med ny sanitet. Så skal din virksomhed bo midt i det historiske Frederiksstaden, med en unik udsigt og lige ved Marmorkirkens Metro? Lad os byde dig indenfor i dit nye kontor og se de mange fine detaljer med egne øjne.

Hent prospekt

Området

På Frederiksgade 7 findes en bygning med unik og særpræget udsigt. Bygningen har en flot historie og har bidraget til det København, som vi kender i dag. Ejendommen blev opført mellem 1875-1885 af arkitekt Ferdinand Meldahl. Meldahls arkitektoniske inspiration udspringer af det antikke Grækenland, Rom og den parisiske nyrokoko. Det kan blandt andet opleves i ejendommens portrum, som er veldekoreret med loftsmalerier og detaljerede udsmykninger. Der er noget majestætisk over Frederiksgade med Amalienborg i den ene ende - og som kronen på værket - Marmorkirken i den anden ende. Her er desuden direkte nedgang til Marmorkirken Metrostation, som forbinder pulserende København.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       47.167 kr.
Aconto driftsudgifter       3.536 kr.
Aconto energibidrag       4.499 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       55.202 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       566.000 kr.
Aconto driftsudgifter       42.427 kr.
Aconto energibidrag       53.991 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       662.418 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070