Lejemålet

Er du på udkig efter rummelige kontorlokaler, som både har plads til alt det, som får hverdagen til at glide let og lækre æstetiske detaljer? Så lad os byde dig og din virksomhed velkommen i Frederikssundsvej 62’s baghus. Her er hverken plads eller muligheder en mangelvare. Find ro til fordybelse få trin bagom byens livlige atmosfære. På hele to etager og 402 kvadratmeter får du åbne kontorlandskaber, mødelokaler, et hyggeligt loungeområde, toiletfaciliteter og et tekøkken, hvor du og dine medarbejdere kan nyde en kop kaffe, en bid mad eller en sludder. Naturligt lys strømmer ind af de store vinduer – men lokkes man af den åbne himmel og friske luft, kan man med fordel gøre brug af den stemningsfulde og grønne gård, som lokalerne både har udsigt og adgang til. Kort sagt får du her ideelle rammer med både praktikken og æstetikken i orden. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til mangfoldige og inspirerende Nordvest, ikke langt fra Nørrebro Station, det kreative område omkring Lygten og Nørrebro Centret. Her er du ude af Indre By, der sagtens kan stramme lidt om skuldrene. Men du er inde, når det gælder butikker og caféer, og du er ikke langt fra den levende Nørrebrogade. Fra Frederikssundsvej er der ikke langt til bus, metro og S-tog, og du har cykelstier i begge retninger. Foretrækker du egen bil, er du kun to minutter fra både Tomsgårdsvej og Hulgårdsvej, hvor du har hurtig og nem adgang til hoved- og motorveje.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       50.218 kr.
Aconto vand       1.626 kr.
Aconto driftsudgifter       3.382 kr.
Aconto energibidrag       7.025 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       62.251 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       602.610 kr.
Aconto vand       19.515 kr.
Aconto driftsudgifter       40.590 kr.
Aconto energibidrag       84.303 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       747.018 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070