Lejemålet

Bag den livlige Frederikssundsvej findes en baggård, der med sine grønne træer og smukke facader, ånder fred. Og går du op på 1. salen i Frederikssundsvej 62’s baghus finder du en kombination af netop disse stemninger: Fred til fordybelse midt i byens leben. Efter en elevatortur direkte ind i dit nye kontor, møder du 201 lyse kvadratmeter, der både byder på åbent kontorlandskab, et aflukket rum til kontor- eller loungeområde samt et rummeligt mødelokale. Lokalernes udtryk bevæger sig i et elegant grænsefelt mellem råt og raffineret, med autentiske sprossede vinduer og industrielle detaljer som betongulv og søjler. Trænger man til en mundfuld frisk luft eller opfriskende kaffe, kan dette gøres under åben himmel i den skønne gård, som du desuden har udsigt til fra kontoret. Lyder dette som noget for dig og din virksomhed? Så lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til mangfoldige og inspirerende Nordvest, ikke langt fra Nørrebro Station, det kreative område omkring Lygten og Nørrebro Centret. Her er du ude af Indre By, der sagtens kan stramme lidt om skuldrene. Men du er inde, når det gælder butikker og caféer, og du er ikke langt fra den levende Nørrebrogade. Fra Frederikssundsvej er der ikke langt til bus, metro og S-tog, og du har cykelstier i begge retninger. Foretrækker du egen bil, er du kun to minutter fra både Tomsgårdsvej og Hulgårdsvej, hvor du har hurtig og nem adgang til hoved- og motorveje.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       25.544 kr.
Aconto vand       813 kr.
Aconto energibidrag       3.513 kr.
Aconto driftsudgifter       1.691 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       31.561 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       306.525 kr.
Aconto vand       9.757 kr.
Aconto energibidrag       42.151 kr.
Aconto driftsudgifter       20.295 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       378.728 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070