Lejemålet

Drømmer du om kontorlokaler med ro til fordybelse, men kan ikke undvære Københavns inspirerende leben? Så se nærmere på Frederikssundsvej 62’s baghus, der på 2. salen byder dig og din virksomhed velkommen hjem. Kvadratmeterne er der hele 201 af og består af et stort åbent kontorlokale, et mødelokale, et hyggeligt loungeområde, toiletfaciliteter og et tekøkken, hvor du og dine medarbejdere kan nyde jeres frokost eller vende dagens begivenheder over en kop kaffe. Er vejret til det, kan førnævnte kaffe med fordel nydes i ejendommens hyggelige og grønne gårdmiljø. Med store vinduer, højt til loftet og industrielle detaljer som betongulv og søjler, får du lokaler der er lyse, funktionelle og stilfulde. Med både de praktiske rammer og det æstetiske udtryk i orden, kan din virksomhed flytte ind – nemt og bekvemt. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til mangfoldige og inspirerende Nordvest, ikke langt fra Nørrebro Station, det kreative område omkring Lygten og Nørrebro Centret. Her er du ude af Indre By, der sagtens kan stramme lidt om skuldrene. Men du er inde, når det gælder butikker og caféer, og du er ikke langt fra den levende Nørrebrogade. Fra Frederikssundsvej er der ikke langt til bus, metro og S-tog, og du har cykelstier i begge retninger. Foretrækker du egen bil, er du kun to minutter fra både Tomsgårdsvej og Hulgårdsvej, hvor du har hurtig og nem adgang til hoved- og motorveje.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       25.962 kr.
Aconto energibidrag       3.513 kr.
Aconto vand       813 kr.
Aconto driftsudgifter       1.691 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       31.979 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       311.550 kr.
Aconto energibidrag       42.151 kr.
Aconto vand       9.757 kr.
Aconto driftsudgifter       20.295 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       383.753 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070