Lejemålet

Lokker tanken om et flot kontor med rå detaljer, i Københavns nordvest kvarter? Så skal du komme forbi baghuset på Frederikssundsvej 62. Her ligger en flot, rød murstensbygning med store, hvide vinduespartier og venter på dig og din virksomhed. Her får du et stort og åbent kontor, i en hel unik stil. Det industrielle udtryk, med glasvægge blander sig med det raffinerede og de moderne detaljer i det helt nye køkken. Den semiåbne planløsning skaber gode muligheder for fælleskontor samtidig med, at de inddelte lokaler kan bruges til konference- eller mødelokale og private samtaler. Der er elevator med udgang direkte til lejemålet. Herudover får du adgang til et hyggeligt gårdmiljø, hvor placeringen sørger for ro til udfoldelse af de kreative ideer. Lyder det som noget for dig? Lad os byde indenfor til en fremvisning.

Hent prospekt

Området

Velkommen til mangfoldige og inspirerende Nordvest, ikke langt fra Nørrebro Station, det kreative område omkring Lygten og Nørrebro Centret. Her er du ude af Indre By, der sagtens kan stramme lidt om skuldrene. Men du er inde, når det gælder butikker og caféer, og du er ikke langt fra den levende Nørrebrogade. Fra Frederikssundsvej er der ikke langt til bus, metro og S-tog, og du har cykelstier i begge retninger. Foretrækker du egen bil, er du kun to minutter fra både Tomsgårdsvej og Hulgårdsvej, hvor du har hurtig og nem adgang til hoved- og motorveje.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       25.125 kr.
Aconto energibidrag       5.082 kr.
Aconto vand       732 kr.
Aconto driftsudgifter       1.697 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       32.636 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       301.500 kr.
Aconto energibidrag       60.985 kr.
Aconto vand       8.782 kr.
Aconto driftsudgifter       20.364 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       391.631 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070