Lejemålet

Velkommen indenfor til dit nye 114 kvadratmeter kontor i Vedbæk omgivet af naturskønne omgivelser. Her får du og dine medarbejdere et stort åbent kontorlandskab med plads til op mod 10 arbejdsstationer, et depotrum samt mulighed for indretning af eget mødelokale. Desuden er der pænt fælles tekøkken, fælles lounge samt toiletter. På Frydenlundsvej 30 bliver du og din virksomhed en del af noget større, da området består af hele 13 bygninger, der huser andre spændende virksomheder. Med tag over hovedet på Frydenlund 30 får I mulighed for at tilkøbe services, såsom den bemandede reception, der altid tager pænt imod jeres opkald og gæster. Hertil kan I bytte husets kaffebar, leje lækre mødelokaler samt byde jeres medarbejdere eller kunder på lækker frokost i bistroen. Ses vi?

Hent prospekt

Området

På Frydenlundsvej 30 i Vedbæk ligger denne smukke ejendom i naturskønne omgivelser. Ejendommen der omkranses af skov, sø og park er tilknyttet domicilet i perfekt kombination med moderne faciliteter. Ejendommen er kendt som Microsofts hovedsæde i Danmark, men nu har I chancen for at få kontor i denne unikke ejendom. Bygningerne der er adskilt af flotte spejlbassiner, som giver hele ejendommen et særpræg der sjældent ses. Jeudan hjælper gerne med indretningen helt efter jeres ønsker og behov.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       9.452 kr.
Aconto energibidrag       1.261 kr.
Aconto driftsudgifter       3.167 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       13.880 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       113.430 kr.
Aconto energibidrag       15.135 kr.
Aconto driftsudgifter       37.999 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       166.564 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Frydenlund er noget ganske særligt

Frydenlund 30 i Vedbæk i Nordsjælland er fordelt på flere bygninger adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park. Du får gratis fitness og parkering, og der er mulighed for at låne en gratis cykel til stationen. 

Læs mere om Frydenlund
Kontakt os på: 7010 6070