Lejemålet

Velkommen til Frydenlund. Her får du og dine medarbejdere 749 kvadratmeter fordelt på flotte åbne kontorlandskaber, enkeltmandskontorer og møderum. Lokalerne er nyistandsatte med flotte glasdøre, loungeområde, nyt tekøkken og nye toiletfaciliteter. Her er plads til det hele, og bygningen byder på alt det, en moderne virksomhed har brug for. Dig og din virksomhed vil blive en del af noget større, da området består af hele 13 bygninger, der huser andre spændende virksomheder. Med tag over hovedet på Frydenlund 30 får du desuden mulighed for at tilkøbe services, såsom den bemandede reception, der altid tager pænt imod jeres opkald og gæster. Hertil kan I benytte husets kaffebar, leje lækre mødelokaler samt byde jeres medarbejdere eller kunder på lækker frokost i bistroen. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Allerede når du svinger ind på den gratis parkeringsplads på Frydenlund Allé 30 i Vedbæk, ved du, at du står overfor en sand perle under en halv times kørsel fra travle København. Her, omkranset af skov, sø og park, ligger Frydenlund-bygningerne med deres perfekte højde og arkitektur i forhold til de grønne omgivelser. Bygningerne er i flere forskellige størrelser, og hver enkelt bygning er adskilt af flotte spejlbassiner og atriumgårde, der er med til at give stedet sit helt unikke særpræg. Måske kender du det allerede fra dengang Microsoft i Danmark havde sit hovedsæde der.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       63.977 kr.
Aconto energibidrag       8.301 kr.
Aconto driftsudgifter       22.844 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       95.122 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       767.725 kr.
Aconto energibidrag       99.617 kr.
Aconto driftsudgifter       274.134 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.141.476 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070