Lejemålet

Velkommen indenfor til dit nye 199 kvadratmeter kontor i Vedbæk omgivet af naturskønne omgivelser. Her får du og dine medarbejdere et stort åbent kontorlandskab med plads til op mod 10 arbejdsstationer, et depotrum samt mulighed for indretning af eget mødelokale. Desuden er der pænt fælles tekøkken, fælles lounge samt toiletter. På Frydenlundsvej 30 bliver du og din virksomhed en del af noget større, da området består af hele 13 bygninger, der huser andre spændende virksomheder. Med tag over hovedet på Frydenlund 30 får I mulighed for at tilkøbe services, såsom den bemandede reception, der altid tager pænt imod jeres opkald og gæster. Hertil kan I bytte husets kaffebar, leje lækre mødelokaler samt byde jeres medarbejdere eller kunder på lækker frokost i bistroen. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Allerede når du svinger ind på den gratis parkeringsplads på Frydenlund Allé 30 i Vedbæk, ved du, at du står overfor en sand perle under en halv times kørsel fra travle København. Her, omkranset af skov, sø og park, ligger Frydenlund-bygningerne med deres perfekte højde og arkitektur i forhold til de grønne omgivelser. Bygningerne er i flere forskellige størrelser, og hver enkelt bygning er adskilt af flotte spejlbassiner og atriumgårde, der er med til at give stedet sit helt unikke særpræg. Måske kender du det allerede fra dengang Microsoft i Danmark havde sit hovedsæde der.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       16.500 kr.
Aconto energibidrag       2.202 kr.
Aconto driftsudgifter       5.528 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       24.230 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       198.000 kr.
Aconto energibidrag       26.420 kr.
Aconto driftsudgifter       66.331 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       290.751 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Frydenlund er noget ganske særligt

Frydenlund 30 i Vedbæk i Nordsjælland er fordelt på flere bygninger adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park. Du får gratis fitness og parkering, og der er mulighed for at låne en gratis cykel til stationen. 

Læs mere om Frydenlund i Vedbæk
Kontakt os på: 7010 6070