Lejemålet

Frydenlund huser nogle af landets mest driftige virksomheder – og din kan blive den næste. Lad os byde dig velkommen i flotte lokaler med godt lysindfald og udsigt til de grønne omgivelser, der omkranser ejendommen. Her får du naturen helt ind på kontoret, med grønne træer og blå himmel lige udenfor. Din virksomhed bliver en del af et naturskønt domicil med vandbassiner og flotte græsplæner, hvor frokosten eller eftermiddagskaffen kan nydes i ro og mag. Her bor virksomhederne side om side, og mon ikke du får nogle nye bekendtskaber til netværket. Som en del af Frydenlund får du desuden adgang til vores træningscenter, konference- og mødelokaler, kaffebar og masser af fællesområder, både inden- og udendørs. Derudover kan frisklavet frokost tilkøbes i ejendommens bistro. Kom forbi til en fremvisning og hør om de mange muligheder.

Hent prospekt

Området

På Frydenlundsvej 30 i Vedbæk ligger denne smukke ejendom i naturskønne omgivelser. Ejendommen der omkranses af skov, sø og park er tilknyttet domicilet i perfekt kombination med moderne faciliteter. Ejendommen er kendt som Microsofts hovedsæde i Danmark, men nu har I chancen for at få kontor i denne unikke ejendom. Bygningerne der er adskilt af flotte spejlbassiner, som giver hele ejendommen et særpræg der sjældent ses. Jeudan hjælper gerne med indretningen helt efter jeres ønsker og behov.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       41.748 kr.
Aconto energibidrag       10.125 kr.
Aconto el       1.592 kr.
Aconto driftsudgifter       13.924 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       67.389 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       500.981 kr.
Aconto energibidrag       121.497 kr.
Aconto el       19.103 kr.
Aconto driftsudgifter       167.094 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       808.675 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070