Lejemålet

Står du og mangler de helt rigtige kontorkvadratmeter til din virksomhed? Og sætter du pris på naturskønne omgivelser, hvor der er luft omkring dig og træerne vokser lige uden for vinduerne? Så lad os byde dig velkommen til Frydenlund. Her tilbyder vi de helt rigtige rammer om din virksomhed, med de helt rigtige faciliteter. Du vælger selv, hvordan kontoret skal indrettes, om du vil have åbne kontorlandskaber, mødelokaler bag glasvægge, hyggelige loungeområder og måske en garderobe. Vi kan hjælpe med det hele, så alt du behøver fokusere på er at drive din virksomhed. Som en del af Frydenlund får du desuden adgang til vores træningscenter, konference- og mødelokaler, kaffebar og masser af fællesområder, både inden- og udendørs. Derudover kan frisklavet frokost tilkøbes i ejendommens bistro. Kom forbi til en fremvisning og hør om de mange muligheder.

Hent prospekt

Området

Allerede når du svinger ind på den gratis parkeringsplads på Frydenlund Allé 30 i Vedbæk, ved du, at du står overfor en sand perle under en halv times kørsel fra travle København. Her, omkranset af skov, sø og park, ligger Frydenlund-bygningerne med deres perfekte højde og arkitektur i forhold til de grønne omgivelser. Bygningerne er i flere forskellige størrelser og hver enkelt bygning er adskilt af flotte spejlbassiner og atriumgårde, der er med til at give stedet sit helt unikke særpræg. Virker området bekendt? Så kender du det måske fra dengang, hvor Microsoft havde sit danske hovedsæde her.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       75.109 kr.
Aconto energibidrag       12.529 kr.
Aconto driftsudgifter       25.058 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       112.696 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       901.303 kr.
Aconto energibidrag       150.347 kr.
Aconto driftsudgifter       300.694 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.352.344 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070