Lejemålet

Velkommen indenfor til dit nye 172 kvadratmeter kontor i Vedbæk omgivet af naturskønne omgivelser. Her får du og dine medarbejdere et kontor fordelt på fem rum, et depotrum samt mulighed for indretning af eget mødelokale og lounge- eller spiseområde. Desuden er der pænt tekøkken og to toiletter tilknyttet lejemålet. På Frydenlundsvej 30 bliver du og din virksomhed en del af noget større, da området består af hele 13 bygninger, der huser andre spændende virksomheder. Med tag over hovedet på Frydenlund 30 får I mulighed for at tilkøbe services, såsom den bemandede reception, der altid tager pænt imod jeres opkald og gæster. Hertil kan I bytte husets kaffebar, leje lækre mødelokaler samt byde jeres medarbejdere eller kunder på lækker frokost i bistroen. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Allerede når du svinger ind på den gratis parkeringsplads på Frydenlund Allé 30 i Vedbæk, ved du, at du står overfor en sand perle under en halv times kørsel fra travle København. Her, omkranset af skov, sø og park, ligger Frydenlund-bygningerne med deres perfekte højde og arkitektur i forhold til de grønne omgivelser. Bygningerne er i flere forskellige størrelser, og hver enkelt bygning er adskilt af flotte spejlbassiner og atriumgårde, der er med til at give stedet sit helt unikke særpræg. Måske kender du det allerede fra dengang, Microsoft i Danmark havde sit hovedsæde der.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       14.262 kr.
Aconto driftsudgifter       4.696 kr.
Aconto energibidrag       1.840 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       20.798 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       171.140 kr.
Aconto driftsudgifter       56.349 kr.
Aconto energibidrag       22.074 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       249.563 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Frydenlund er noget ganske særligt

Frydenlund 30 i Vedbæk i Nordsjælland er fordelt på flere bygninger adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park. Du får gratis fitness og parkering, og der er mulighed for at låne en gratis cykel til stationen. 

Læs mere om Frydenlund
Kontakt os på: 7010 6070