Lejemålet

I de 13 forskellige bygninger, som Frydenlund 30 består af, er der plads til alle slags virksomheder og iværksætterne, bestyrelsesmedlemmer og de mindre virksomheder bor i vores topmoderne kontorfællesskab. Derudover får I et stort parkeringsområde med masser af gratis parkeringspladser. Og foretrækker man, at lade andre køre for sig, så kører den offentlige transport lige til døren. Vi hjælper gerne med at indrette jeres kontor, så det passer perfekt til jeres behov.

Hent prospekt

Området

Velkommen i 6.829 m² domicilejendom fordelt på fire sammenhængende bygninger. Bygningerne er i forskellige størrelser og smukt adskilt af spejlbassiner, som er med til at give domicilet sit helt særegne særpræg. Læg hertil ejendommens række af faciliteter som reception, kantine, kaffebar, mødelokaler og udendørsområde med terrasser og grønne områder, som I vælger til eller fra, alt efter behov. I denne bygning er der desuden 569 m² lager/kælder til kun 500 kr. pr. m² og 761 m² parterre til kun 995 kr. pr. m².

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       597.538 kr.
Aconto driftsudgifter       190.074 kr.
Aconto energibidrag       75.688 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       863.300 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       7.170.450 kr.
Aconto driftsudgifter       2.280.886 kr.
Aconto energibidrag       908.257 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       10.359.593 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Frydenlund er noget ganske særligt

Frydenlund 30 i Vedbæk i Nordsjælland er fordelt på flere bygninger adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park. Du får gratis fitness og parkering, og der er mulighed for at låne en gratis cykel til stationen. 

Læs mere om Frydenlund
Kontakt os på: 7010 6070