Lejemålet

På Fuglebækvej får I kontorer i forskellige størrelser - og til forskellige behov. Her er både plads til den mindre virksomhed, men også den mellemstore virksomhed, som har brug for flere kvadratmeter. Ligegyldigt hvor mange kvadratmeter I vælger, så har lokalerne et behageligt lysindfald. Sammen med de hvidmalede vægge, er lyset med til at skabe den ideelle kontorstemning. Bliver I sultne? Så kan I nyde en frokost i det fælles køkkenområde, hvor I kan smalltalke med husets andre erhvervsdrivende. Og hvem ved? Måske åbner det nye døre for jeres virksomhed. Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Hent prospekt

Området

I hjertet af Kastrup ligger den velbeliggende erhvervsejendom Fuglebækvej, som tilbyder kontorer til mindre og mellemstore virksomheder. Er du på jagt efter den perfekte beliggenhed til dit nye kontor? Så kør en tur forbi vores erhvervsejendom på Fuglebækvej midt i Kastrup. Du er få minutter fra Ørestaden, Amager Landevej og Øresundsmotorvejen, der fører dig lige ind til København i den ene retning og Kastrup Lufthavn og Malmø i den anden retning. Området er fyldt med lokale erhvervsdrivende, som bare venter på at få en ny nabo.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       6.875 kr.
Aconto energibidrag       885 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       7.760 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       82.500 kr.
Aconto energibidrag       10.620 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       93.120 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070