Lejemålet

På Fuglebækvej i Tårnby får I kontorer i forskellige størrelser - og til forskellige behov. Her er både plads til den mindre virksomhed, men også den mellemstore virksomhed, som har brug for flere kvadratmeter. Her kan du nu få et flot og lyst kontor på 64 kvadratmeter, der egner sig helt perfekt til den selvstændige, mindre virksomhed. Der er desuden adgang til toiletfaciliteter og hvis sulten skulle melde sig, så kan du nyde frokosten i det fælles køkkenområde, hvor du kan smalltalke med husets andre erhvervsdrivende. Og hvem ved? Måske det åbner nye døre for jeres virksomhed. Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Hent prospekt

Området

I hjertet af Kastrup ligger den velbeliggende erhvervsejendom Fuglebækvej, som tilbyder kontorer til mindre og mellemstore virksomheder. Er du på jagt efter den perfekte beliggenhed til dit nye kontor? Så kør en tur forbi vores erhvervsejendom på Fuglebækvej midt i Kastrup. Du er få minutter fra Ørestaden, Amager Landevej og Øresundsmotorvejen, der fører dig lige ind til København i den ene retning og Kastrup Lufthavn og Malmø i den anden retning. Området er fyldt med lokale erhvervsdrivende, som bare venter på at få en ny nabo.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       4.000 kr.
Aconto energibidrag       515 kr.
Aconto el       250 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       4.765 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       48.000 kr.
Aconto energibidrag       6.179 kr.
Aconto el       3.000 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       57.179 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070