Lejemålet

På Fuglebækvej i Tårnby får I kontorer i forskellige størrelser - og til forskellige behov. Her er både plads til den mindre virksomhed, men også den mellemstore virksomhed, som har brug for flere kvadratmeter. Her kan du nu få et flot og lyst kontor på 136 kvadratmeter, der egner sig helt perfekt til den selvstændige, mindre virksomhed. Der er desuden adgang til toiletfaciliteter og hvis sulten skulle melde sig, så kan du nyde frokosten i det fælles køkkenområde, hvor du kan smalltalke med husets andre erhvervsdrivende. Og hvem ved? Måske det åbner nye døre for jeres virksomhed. Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Hent prospekt

Området

I hjertet af Kastrup ligger den velbeliggende erhvervsejendom Fuglebækvej, som tilbyder kontorer til mindre og mellemstore virksomheder. Er du på jagt efter den perfekte beliggenhed til dit nye kontor? Så kør en tur forbi vores erhvervsejendom på Fuglebækvej midt i Kastrup. Du er få minutter fra Ørestaden, Amager Landevej og Øresundsmotorvejen, der fører dig lige ind til København i den ene retning og Kastrup Lufthavn og Malmø i den anden retning. Området er fyldt med lokale erhvervsdrivende, som bare venter på at få en ny nabo.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       9.633 kr.
Aconto energibidrag       1.198 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       10.831 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       115.600 kr.
Aconto energibidrag       14.377 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       129.977 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070