Lejemålet

Et domicil centralt beliggende i Københavns historiske bydel er et særsyn. Men det er intet mindre end det, du og dine medarbejdere kan flytte ind i her på Gåsegade. Det gule pakhus fra 1806 er på 446 kvadratmeter fordelt over tre etager. Kvadratmeterne designer og indretter vi gerne i samarbejde med dig - alt lige fra materialevalg, placering af arbejdsstationer og meget mere. Fra domicilet er der adgang til et idyllisk gårdmiljø, som indbyder til uformelle møder under åben himmel. Du og dine medarbejdere har desuden mulighed for at tilmelde jer frokostordningen i Bistroen, som ligger lige på den anden side af vejen. Området er hjem for mange driftige virksomheder. Og hvem ved, måske er din virksomhed den næste?

Hent prospekt

Området

Det område, vi kalder for ”Stræderne”, ligger mellem Gammel Strand, Vester Voldgade, Strøget og Højbro Plads i Københavns indre by. Stræderne er en del af middelalderbyen, og områdets historie er dermed også en del af historien om det ældste København. Bydelen har et helt særligt udtryk med byhuse, snoede gader, smalle og charmerende stræder og små bytorve, som er med til at skabe et helt særligt udtryk for området. Går du en tur i Stræderne i dag, vil du lægge mærke til den unikke stemning af de forskellige caféer, restauranter og butikker, og den lette adgang til offentlig transport ved Gammel Strand i den ene ende og Rådhuspladsen i den anden.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       67.142 kr.
Aconto driftsudgifter       8.325 kr.
Aconto energibidrag       7.173 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       82.640 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       805.700 kr.
Aconto driftsudgifter       99.904 kr.
Aconto energibidrag       86.078 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       991.682 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. august 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Vilkår der er til at regne med

Når du flytter ind hos Jeudan, kan du glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der gør at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs om Jeudans gode vilkår

Kontor i Stræderne

De små brostensbelagte stræder nær Rådhuspladsen og Gammel Strands Metrostop emmer af charme og historie, og her kan I flytte ind i de lækreste kontorfaciliteter.

Læs mere om Stræderne

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070