Lejemålet

Velkommen til din virksomheds nye adresse, centralt placeret i et tidligere pakhus i Gåsegade, midt i Københavns historiske stræder. Bliv en del af en bydel, der byder på sjæl og charme, historiske ejendomme og masser af brugskunstbutikker og hyggelige spisesteder. Stræderne er hjem for mange driftige virksomheder, og din kan blive den næste. Her får du 86 nyistandsatte kvadratmeter, der passer ideelt til dig med en mindre virksomhed. Måske er du selvstændig? Måske arbejder du i den kreative branche, hvor kontorets åbne planløsning med mulighed for sparring mellem kollegaer værdsættes? Og måske har du samarbejdspartnere og leverandører i nærområdet? Lad os byde indenfor til en fremvisning, så du selv kan se kontorets muligheder og mærke stemningen. Du og dine medarbejdere har desuden mulighed for at tilmelde jer frokostordningen i Bistroen, som ligger lige på den anden side af vejen. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Det område, vi kalder for ”Stræderne”, ligger mellem Gammel Strand, Vester Voldgade, Strøget og Højbro Plads i Københavns indre by. Stræderne er en del af middelalderbyen, og områdets historie er dermed også en del af historien om det ældste København. Bydelen har et helt særligt udtryk med byhuse, snoede gader, smalle og charmerende stræder og små bytorve, som er med til at skabe et helt særligt udtryk for området. Går du en tur i Stræderne i dag, vil du lægge mærke til den unikke stemning af de forskellige caféer, restauranter og butikker, og den lette adgang til offentlig transport ved Gammel Strand i den ene ende og Rådhuspladsen i den anden.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       12.950 kr.
Aconto driftsudgifter       1.571 kr.
Aconto energibidrag       1.351 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       15.872 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       155.400 kr.
Aconto driftsudgifter       18.847 kr.
Aconto energibidrag       16.207 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       190.454 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. april 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070