Lejemålet

På Gammel Strand 40 ligger en sand perle af et kontor, som udover udsigt til Thorvaldsens Museum og kanalen, har 211 åbne og flotte kvadratmeter, som bare venter på at blive fyldt ud med dine medarbejdere. Kontoret består af et åbent kontorlandskab, som egner sig godt til den kreative virksomhed, hvor dialog og eksponering er nogle af nøglekriterierne, når der skal vælges nyt lejemål. Så har du en tegnestue, et reklamebureau eller lignende, så har vi det perfekte lejemål til dig. Kontoret har desuden et stort tekøkken og når du er kunde i denne ejendom, kan du skyde genvej til Læderstræde via den toppede gård. Som krølle på halen, har journalist og forfatter Henrik Cavling slået sine folder på ejendommens 1. sal. Vil du have et kontor, der er en Cavling værdig? Så velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Langs den brostensbelagte gade ligger smagfulde spisesteder, hyggelige cafeer og den moderne kunsthal, Kunstforeningen GL. STRAND, som perler på en snor. Her er udsigt til kanalen, Thorvaldsens Museum og til at gøre en god forretning. Gammel Strand Metrostation ligger for enden, og det forventes at ca. 18.000 passagerer vil stå af og på her hver dag. Fra metroen tager det to minutter til Københavns Hovedbanegård, fire minutter til Østerport og fem minutter til Frederiksberg Allé. Og med Indre By med alle sine muligheder i baghaven, bidrager Gammel Strand til at bevare det historiske vingesus, som gør København til noget helt specielt. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       28.925 kr.
Aconto energibidrag       3.172 kr.
Aconto driftsudgifter       2.691 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       34.788 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       347.095 kr.
Aconto energibidrag       38.070 kr.
Aconto driftsudgifter       32.296 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       417.461 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Kontorleje i Københavns charmerende stræder

Med kontor i Stræderne er offentlig transport altid inden for kort gåafstand. Gammel Strand Metrostation ligger lige rundt om hjørnet ved Højbro Plads, hvor busser og metro kører i pendulfart. I får få minutters gang til Københavns Hovedbanegård med busser, S-togslinjer og togforbindelser til hele landet, og der er ledige ledige p-pladser i vores parkeringsanlæg på Gl. Mønt.

Læs mere om Stræderne
Kontakt os på: 7010 6070