Lejemålet

Med udsigt til Kongens Have, Rosenborg Slot og byens mange besøgende ligger en særpræget ejendom, som lige nu leder efter den helt rigtige virksomhed til at flytte ind. De 598 nyistandsatte kvadratmeter fordeler sig på hele tre etager – med egen flotte interne trappe. Mødelokaler, åbne kontorlandskaber, enkeltmandskontorer, køkkenfaciliteter og depotrum er bare nogle af de ting, som lejemålet har at byde på. Her kan du slippe fantasien løs, når arbejdsstationerne skal placeres. Vi står selvfølgelig også klar, hvis du har brug for en hjælpende hånd med indretningen. Desuden har ejendommen et idyllisk gårdmiljø, som omkranses af bygningens smukke gule vægge, facadebeplantning og byens summen. Så fortjener din virksomhed de bedste rammer – både indvendigt og udvendigt? Så lad os vise frem.

Hent prospekt

Området

Området blev i sin tid tænkt og tegnet som den nye hovedport til København – og man kan stadig mærke stedets storhed. Den imponerende ejendom med sine to kendte tårne ligger med kig til Søerne og Dronning Louises bro, der blev opført i 1870erne – dengang byen tænkte stort og stilfuldt. Nu står bygningen med vue over by, søer og himlen over hovedstaden på den ene side og bekvemmeligheder som TorvehallerneKBH, det store p-anlæg under Israels Plads og Nørreport St. med tog, busser og metro lige i nærheden til den anden side. Du er midt i byen, men med luft og udsyn til alle sider.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       52.333 kr.
Aconto driftsudgifter       6.520 kr.
Aconto energibidrag       25.013 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       83.866 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       628.000 kr.
Aconto driftsudgifter       78.234 kr.
Aconto energibidrag       300.159 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.006.393 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070