Lejemålet

Med Rosenborg Slot og Kongens Have som nærmeste nabo kan du med dette kontor søsætte din virksomhed lige i hjertet af København. Udover suset fra det historiske København finder du lige om hjørnet Nørreport Station og et væld af cafeer, butikker og det pulserende byliv. På 2. sal i Gothersgade 103A ligger med andre ord en lille perle. Med sine veldisponerede 40 kvadratmeter er lejemålet det perfekte kontor til startupvirksomheden eller den lille virksomhed, der gerne vil slå sig ned i Indre By. Du får med lejemålet et hyggeligt og lyst kontor i en charmerende baggård med dit eget tekøkken samt gode toilet- og badfaciliteter. Kom og mærk stemningen. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Området blev i sin tid tænkt og tegnet som den nye hovedport til København – og man kan stadig mærke stedets storhed. Den imponerende ejendom med sine to kendte tårne ligger med kig til Søerne og Dronning Louises bro, der blev opført i 1870erne – dengang byen tænkte stort og stilfuldt. Nu står bygningen med vue over by, søer og himlen over hovedstaden på den ene side og bekvemmeligheder som TorvehallerneKBH, det store p-anlæg under Israels Plads og Nørreport St. med tog, busser og metro lige i nærheden til den anden side. Du er midt i byen, men med luft og udsyn til alle sider.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       8.000 kr.
Aconto driftsudgifter       1.173 kr.
Aconto energibidrag       437 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       9.610 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       96.000 kr.
Aconto driftsudgifter       14.080 kr.
Aconto energibidrag       5.240 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       115.320 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. august 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070