Lejemålet

Havnegade 23 ligger i første parket til Københavns Havnefront og med en facade, som får de fleste til at stoppe op og beundre. Facaden sender tankerne på Venedig - og med god grund. Arkitekt Ferdinand Meldahl fandt nemlig inspiration til denne arkitektoniske perle ved vandet fra det venetianske palads Ca’ Vendramin Calergi. Bag murerne gemmer ejendommen på nogle af byens smukkeste rum med udskæringer, malerier og blotlagte bjælker og smukke trægulve. I får et hav af indretningsmuligheder i den gennemrenoverede og fredede ejendom. I parterre finder I ejendommens bistro, som hver dag serverer delikat frokost. Kommer det til indretning og materialevalg, så har vi indrettet showroom, som I kan lade jer inspirere af. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Drømmer I om den helt rigtige adresse til jeres virksomhed midt i centrum med både luft, himmel og havn? Så kig forbi Havnegade, hvor byen åbner sig mod vandet og viser sig fra sin bedste side. Herfra kan I indfri, alt hvad jeres københavnerhjerte kan begære. I kan nyde en stille stund langs Havnepromenaden eller en forretningsfrokost i Nyhavn. Måske vil I hellere udforske, hvad Kongens Nytorv og området omkring byder på af gallerier, butikker og cafeer. Valget er jeres. Og når I skal til og fra, så hop på bus eller metro, der kører lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       71.317 kr.
Aconto el       4.084 kr.
Aconto energibidrag       5.122 kr.
Aconto driftsudgifter       4.862 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       85.385 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       855.800 kr.
Aconto el       49.014 kr.
Aconto energibidrag       61.462 kr.
Aconto driftsudgifter       58.350 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.024.626 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070