Lejemålet

Havnegade 25-27 er beliggende i første parket med udsigt til Københavns Havn. Domicilet er komplet nyistandsat og på hele 2.930 kvm, og gemmer indvendigt på smukke detaljer, flotte stukdekorationer, lækre trægulve og ikke mindst en helt unik trappeopgang – dekoreret og udsmykket af kunstneren Poul Gernes. Domicilets mange kvadratmeter er fordelt på fire etager, hvor I både kan indrette storrumskontorer, enkeltmandskontorer, mødelokaler, loungeområde og meget mere. Kommer det til indretning og materialevalg, så har vi indrettet showroom, som I kan lade jer inspirere af. I parterre finder I desuden ejendommens bistro, som hver dag serverer delikat frokost. Så skal jeres medarbejdere møde ind til en udsigt udover det sædvanlige? Så lad os vise frem her på historiske Havnegade.

Hent prospekt

Området

Drømmer I om den helt rigtige adresse til jeres virksomhed midt i centrum med både luft, himmel og havn? Så kig forbi Havnegade, hvor byen åbner sig mod vandet og viser sig fra sin bedste side. Herfra kan I indfri, alt hvad jeres københavnerhjerte kan begære. I kan nyde en stille stund langs Havnepromenaden eller en forretningsfrokost i Nyhavn. Måske vil I hellere udforske, hvad Kongens Nytorv og området omkring byder på af gallerier, butikker og cafeer. Valget er jeres. Og når I skal til og fra, så hop på bus eller metro, der kører lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       409.292 kr.
Aconto el       30.765 kr.
Aconto energibidrag       38.578 kr.
Aconto driftsudgifter       90.586 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       569.221 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       4.911.500 kr.
Aconto el       369.180 kr.
Aconto energibidrag       462.940 kr.
Aconto driftsudgifter       1.087.030 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       6.830.650 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070